A avut doar 10 minute la dispozitie sa-si ia ramas bun de la sotul sau, aflat pe moarte din cauza COVID-19

Sue Martin, o femeie de 49 de ani din South Wales, a dezvaluit ca a avut la dispozitie doar 10 minute pentru a-si lua ramas de la sotul ei, bolnav de coronavirus. 

Sotul femeii, un barbat cu diabet in varsta de 58 de ani, a inceput sa se simta rau pe 19 martie, insa a crezut ca poate duce boala pe picioare, fiind foarte sanatos si cu o forma fizica de invidiat.

Insa dupa doar 10 zile, barbatul a inceptu sa se simta din ce in ce mai rau. Sue a trebuit sa cheme ambulanta, care l-a transportat de urgenta la spital. Cateva ore mai tarziu, medicii i-au spus ca nu mai poate respira singur si ca are 50% sanse de supravietuire.

Pe masura ce starea lui de sanatate s-a inrautatit, Sue si cei doi copii ai cuplului au fost dusi de urgenta la spital si au primit doar 10 minute pentru a-si lua ramas bun de la barbat.

"I-am spus ca il iubim. A fost sfasietor sa-mi aud copiii spunandu-i ca il vor face sa se simta mandru", povesteste femeia, care se pregateste acum de inmormantare. Medicii i-au dat sotului ei zero sanse de supravietuire.

Barbatul are diabet de tipul 2 si a suferit un atac de cord in urma cu patru ani. 

loading...
Share Google+ Pinterest