A lipit copilului ghimbir pe piept si a dormit cu el asa! Ce i s-a intamplat cand s-a trezit


Atunci cand copiii se imbolnavesc, mamele nu mai stiu ce sa faca pentru ca micutii sa isi revina rapid si fara prea multe medicamente. O femeie a descoperit un leac care l-a ajutat pe fiul ei sa se vindece de raceala ca prin minune. Ea a facut un bandaj cu ghimbir pe care l-a pus pe pieptul baietelului. Cand s-a trezit el se simtea mult mai bine.

De ce ai nevoie:
Suc de ghimbir
Miere
Ulei de cocos
servetel
Tifon
Faina
Bandaj

Etapele de aplicare:

Se combina faina cu mierea pana iese o pasta. Apoi se adauga uleiul de cocos si sucul de ghimbir proaspat stors. Apoi tot amestecul se da prin faina si se obtine o foaie subtire. Se transfera amestecul rezultat pe un servetel, si apoi se infasoara folosind un tifon. Aplicati folia de pe piept sau spate, si fixati cu un bandaj. La copii se pune folia pe piept timp de 2-3 ore înainte de culcare.

Adultii  pot pastra bandajul pe timpul noptii. Retineti ca, astfel de tratamente provoca transpiratie excesiva. Acest tratament ajuta la ameliorarea tusei si nu are efecte secundare, dar fiti atenti atunci cand il folositi la copii, deoarece pielea lor este delicata si daca se pastreaza pentru prea mult timp poate provoca un efect neplacut.

"De obicei dupa 2-3 ore de somn copilul incepea sa tuseasca abundent si sa se vaite. Ultima noapte am pus folie pe el, mentinandu-l timp de 4 ore si nu am auzit nimic, nici o congestie nazala, niciun sunet!" a povestit Rachel Lim, din Singapore.
 

 

loading...
Share Google+ Pinterest