A mancat terci de ovaz in fiecare dimineata, timp de o luna! Ce i s-a intamplat!


O singura cana de ovaz contine 5 grame de proteine si 4 grame de fibre, ajutand la reglarea nivelului de zahar din sange. 

Studiile au relationat un aport crescut de fibre cu o greutate corporala scazuta, un nivel mic de colesterol si un risc scazut de diabet de tipul 2. In plus, ovazul contine fosfor si magneziu. 

O jurnalista din Marea Britanie a decis sa inlocuiasca micul dejun pe care il consuma in mod normal cu terci de ovaz, timp de o luna. 

Reteta a fost foarte simpla: prepara terciul de ovaz cu lapte, apoi adauga banana, scortisoara, stafide, unt de arahide, putina vanilie si un strop de sirop de artar. 

In weekend incerca variatii cu branza cheddar rasa si legume ramase cu o seara inainte.

Laptele ales a fost unul cu continut normal de grasimi, nu unul slab sau fara grasimi. 

Femeia a inceput sa observe ca nu i se mai face foame si chiar ca sare peste gustarea din prima parte a zilei. Poftele au inceput sa dispara si nivelul de energie a fost unul ridicat. 

Acelasi mic dejun in fiecare dimineata a dat nastere unei rutine la care jurnalista nu a renuntat nici macar pana acum.

loading...
Share Google+ Pinterest