Aceasta asistenta medicala este o eroina. A murit de COVID-19 dupa ce sotul i-a soptit la ureche "nu-ti face griji pentru copii"

O asistenta din Marea Britanie a murit din cauza COVID-19 la doar cateva momente dupa ce sotul sau i-a spus ca nu trebuie sa-si faca griji pentru copii.

Areema Nastreen, in varsta de 36 de ani, a murit la terapie intensiva in spitalul Walsall Manor din West Midlands, acolo unde lucra ca asistenta medicala. Lasa in urma trei copii, cu varstele de 8, 10 si 17 ani. A devenit cel mai tanar cadru medical din Marea Britanie care a murit din cauza noului coronavirus.

Areema a fost testata pozitiv pentru virus dupa ce a inceput sa faca febra, sa aiba dureri corporale si sa tuseasca. Nu avea alte probleme de sanatate si a fost pusa la ventilator dupa ce nu a mai putut sa respire. 

"Areema era ventilata si, chiar inainte sa moara, sotul sau i-a spus "nu iti face griji pentru copii". A inceput sa planga. Medicii l-au rugat sa nu o imbratiseze, din cauza virusului, insa le-a spus ca trebuie sa o faca. Apoi s-a stins. Suntem distrusi", a declarat sora asistentei, Ash.

loading...
Share Google+ Pinterest