Aceasta fotografie are o poveste impresionanta! Cum si-a vindecat o mamica bebelusul nascut grav bolnav!

Trisha Long Bell este o femeie cu o poveste impresionanta de viata. Copilul sau s-a nascut fara puls iar medicii i-au propus sa il deconecteze de la aparate.

"Copilul meu s-a nascut fara puls. Fara oxigen la creier. Fara batai de inima. A fost resuscitat dupa 11 minute luni. A fost diagnosticat cu daune cerebrale grave. Imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri. Mi s-a spus ca fiul meu nu va avea o viata normala, mi s-a spus sa il deconectez de la aparate. 

Imi amintesc ca am stat la spital, rugandu-ma, sperand, plangand. Imi amintesc ca mi-am dorit sa il "repar". Imi amintesc ca m-am simti nefolositoare, ca trupul meu l-a dezamagit pe fiul meu. M-am simtit distrusa. 

Stand langa pat si incercand sa-mi dau seama ce am de facut, mi-am dat seama ca pot face ceva. Ca mama, puteam sa ii ofer ceva ce nimeni altcineva nu mai putea: laptele meu. Mi-am alaptat primul copil, pe Urijah, pana la trei luni. Cu Ezrah mi-am dat seama ca asta trebuie sa fac, indiferent cat de greu ar fi fost. Lupta pentru viata lui si asta era singura modalitate prin care ii puteam da tot ce am. Nu stiam daca laptele meu il va ajuta, insa aveam multa credinta. Nu aveam nici cea mai mica idee ca voi afla asa repede care este puterea laptelui matern. Este magie!

Acum, 14 luni mai tarziu, stiu ca laptele meu a jucat un rol important in vindecarea ranii cerebrale a fiului meu. Stiu asta. Trupurile femeilor sunt incredibile. Modul in care sunt conectate la copii. Felul in care trupurile stiu exact ce au de facut in timpul nasterii, modul in care se vindeca. Si apoi alegem sa o luam de la capat.

Aceasta imagine prezinta laptele meu vindecandu-i creierul micut. Am avut sapte pierderi de sarcina iar copilul acesta este un miracol, alaturi de copilul de trei ani. Aceasta fotografie este aproape de inima mea", povesteste mamica.

loading...
Share Google+ Pinterest