Acestea sunt obiceiurile care te fac sa mananci mai mult

Exista cativa factori care te fac sa mananci mai mult fara sa iti dai seama. De aceea, ne-am gandit sa-ti spunem la ce trebuie sa fii foarte atenta.

Aerul conditionat. In lunile reci mancam mai mult si de cele mai multe ori luam si cateva kilograme in plus in greutate. Insa acest lucru se poate intampla si vara din caua aerului conditionat. "Mancam mai mult atunci cand temperaturile sunt scazute pentru ca organismul incearca sa mentina caldura" spune Lisa Young, autoarea cartii "The Portion Teller Plan".

Schimbarea tipului de exercitii la sala. Desi este indicat sa schimbi tipul de exercitii fizice pe care le faci, acest lucru poate sa iti afecteze apetitul din cauza schimbarilor cu care organismul trebuie sa se obisnuiasca. Insa asta se intampla doar la inceput, pe parcurs coprul tau se va obisnui cu noua rutina.

Suplimentele. La fel ca si in cazul medicamentelor, suplimentele nutritive pot avea efecte negative asupra siluetei tale, in special cele din plante care creeaza pofta de mancare.

loading...
Share Google+ Pinterest