Ai folosit gresit uleiul de cocos la gatit. Uite ce trebuia sa faci de fapt


Atunci cand vrei sa gatesti cu ulei de cocos, nu uita sa folosesti varianta comestibila. Citeste bine eticheta. Iata cum poti sa-l utilizezi in bucatarie.
 

Pentru prajit si copt: Atunci cand este incalzit, grasimile din ulei isi pastreaza strucutra si proprietatile. In plus, vei obtine o aroma incredibila.

Asezonare pentru felurile principale: Poti adauga ulei de cocos in piure, terci de ovaz si supa. In plus, alimentele preparate astfel iti reduc pofta de mancare.

Ingredient secret pentru smoothie-uri: Adauga o lingurita de ulei de cocos in orice smoothie pentru a prepara o bauautra energizanta. Ajuta la slabit si accelereaza metabolismul.

Maioneza - Foloseste ulei de cocos in loc de ulei de floarea soarelui. Vei obtine un produs sanatos care scade nivelul colesterolului rau din sange.

Pentru oua - Datorita proprietatilor antibacteriene, ulei de cocos creste durata de viata a oului atunci cand il aplici pe coaja.

loading...
Share Google+ Pinterest