Rosiile si busuiocul, branza si vinul, pepenele si prosciutto - toate aceste produse sunt facute unele pentru altele. Combinatia lor in farfurie poate maximiza efectele mesei. Iata ce alimente sa mananci impreuna.
Alimente pe care trebuie sa le consumi intotdeauna impreuna! Sunt mult mai sanatoase si mai eficiente!
Salata si ulei de masline - Grasimile iti ajuta corpul sa absoarba de trei ori mai repede carotenoidele si antioxidantii.
Carne de vita si broccoli - Fierul din carne se absoarbe mai repede cand este consumat alaturi de alimente bogate in vitamina C.
Orez salbatic si usturoi - Corpul va absorbi mai mult fier si zinc din orez daca adaugi usturoi cand il gatesti.
Varza si somon - Combinatia de surse de vitamina D cu pestele gras accelereaza absorbita de vitamina D.
Avocado si rosii - Grasimile din avocado maximizeaza efectele lycopenului si vitaminei A din rosii.
Unt de arahide si banane - Combinatia de proteine si carbohidrati ajuta corpul sa se repare dupa antrenamente.