Alimente pe care trebuie sa le consumi intotdeauna impreuna! Sunt mult mai sanatoase si mai eficiente!

Rosiile si busuiocul, branza si vinul, pepenele si prosciutto - toate aceste produse sunt facute unele pentru altele. Combinatia lor in farfurie poate maximiza efectele mesei. Iata ce alimente sa mananci impreuna.

Salata si ulei de masline - Grasimile iti ajuta corpul sa absoarba de trei ori mai repede carotenoidele si antioxidantii.

Carne de vita si broccoli - Fierul din carne se absoarbe mai repede cand este consumat alaturi de alimente bogate in vitamina C.

Orez salbatic si usturoi - Corpul va absorbi mai mult fier si zinc din orez daca adaugi usturoi cand il gatesti.

Varza si somon - Combinatia de surse de vitamina D cu pestele gras accelereaza absorbita de vitamina D.

Avocado si rosii - Grasimile din avocado maximizeaza efectele lycopenului si vitaminei A din rosii.

Unt de arahide si banane - Combinatia de proteine si carbohidrati ajuta corpul sa se repare dupa antrenamente.

loading...
Share Google+ Pinterest