Arunca imediat aceste lucruri din dormitor! Te imbolnavesc de cancer!

Cele mai multe dintre noi inteleg importanta consumului de alimente organice si fac programe de detoxifiere constante. Insa si crearea unui mediu sanatos acasa este o parte vitala a procesului.
 

Este important ca dormitorul tau sa fie un mediu sigur. Incepe cu schimbari mici care au un impac pozitiv asupra sanatatii tale. Iata ce ai de facut pentru a scapa de cancer.

1. Inlocuieste pernele si fetele de perna cu materiale organice - Inlocuieste toate produsele din materiale artificiale din pat cu materiale organice, in masura in care iti permiti. Chiar si bumbacul contine 25% dintre insecticidele lumii si 14% din pesticide.

2. Indeparteaza sau inlocuieste materialele artificiale din pat, dormitor si dressing - Acrylicul, nylonul si polistirenul sunt facute din termoplastice, materiale care elibereaza molecule de plastic cand sunt incalzite. Acestea sunt absorbite in organismul tau prin piele.

3. Indeparteaza sau inlocuieste hainele din materiale artificiale - Cele mai multe fibre sintetice sunt facute din carbuni, ulei si gaze. Cauta materiale organice sau naturale.

4. Renunta la mobila din materiale artificiale - De exemplu, scaunele imbracate in piele artificiala nu au ce cauta la tine in dormitor. Contin PVC, o varianta toxica de plastic care iti afecteaza sistemul endocrin. 

5. Indeparteaza mobila si alte componente din dormitor facute din melamina - Aceasta este facuta din lemn macinat care a fost inmuiat si stropit cu substante chimice. Melamina contine formaldehida, care poate agrava astmul si alte boli de plamani. 

6. Scapa de covoare - Alege podea de lemn pentru ca este usor de curatat si nu provoaca alergii. Covoarele pastreaza murdaria si praful si sunt fabricate din poliester.

7. Nu aduce incaltaminte in dormitor - Pantofii cu care ai fost afara aduc in casa polen, murdarie si chimicale. 

8. Redu la minimum dispozitivele electrice - Daca ai calculator, televizor sau alte dispozitive in dormitor, muta-le in alta camera. Iti deranjeaza somnul noaptea.

9. Inlocuieste sau acopera salteaua - Saltelele clasice sunt stropite cu chimicale care le fac rezistente la foc si pete. Alege o saltea organica. 

10. Indeparteaza draperiile si jaluzelele tratate chimic - Acestea ascund praf, polen si alti alergeni. Inlocuieste-le cu unele organice.

loading...
Share Google+ Pinterest