Asa prepari cea mai gustoasa prajitura cu ciocolata alba si cocos, fara coacere

Simplu si rapid de realizat, prajitura cu ciocolata alba si nuca de cocos nu necesita coacere, iar tu vei savura alaturi de prietenii tai desertul momentelor impreuna.

Ingrediente:

125 gr unt;
25 ml smantana;
200 gr ciocolata alba;
200 gr caise deshidratate;
250 gr biscuiti sfaramati;
130 gr de fulgi de cocos.

Pentru glazura:

25 gr unt topit;
2 linguri de zeama de lamaie;
350 gr zahar pudra.

Mod de preparare:

Se amesteca untul si smantana la foc mic, apoi se adauga ciocolata alba, dupa ce luam vasul de pe aragaz. Adaugam caisele, biscuitii sfaramati si fulgii de cocos, dupa ce compozitia devine omogena. Amestecul obtinut se aseaza uniform intr-un vas intins, pe care il dam la rece timp de o ora. Intre timp pregatim glazura, amestecand untul topit cu zeama de lamaie si zaharul pudra. Mixeaza aceasta compozitie pana devine omogena. Scoatem prajitura din frigider, peste care asezam glazura obtinuta. La final, taiem desertul dupa bunul plac si il ornam cu inimioarele colorate 

loading...
Share Google+ Pinterest