Asa slabesti 7 kilograme dupa Paste fara sa tii dieta

Daca vrei sa slabesti dupa Paste, insa nu ai niciun chef sa tii dieta, include miscarea in viata ta si urmeaza o regula simpla. 

Daca faci sport fara sa mananci nimic inainte nu iti faci nicio favoare, spune un nou stidu publicat in "Journal of Science and Medicine in Sport."

Ba chiar reusesti sa arzi si mai putine calorii decat ti-ai propus. Zece femei care fac sport recreational cu o greutate corporala normala au primit o masa bogata in proteine (45% proteine), o masa saraca in proteine (15%) si nu au primit niciun fel de mancare inainte a utiliza banda de alergat.

Femeile care au mancat masa bogata in proteine cu o ora inainte de a face sport au ars mai multe calorii pe minut, comparativ cu femeile care nu au mancat nimic. In urmatoarele 24 de ore, femeile au continuat sa arda pana la 185 de calorii.

"Corpul va folosi mai multe calorii atunci cand ai mai multe calorii de ars", spune Ashley Binns, coordonatoarea studiului. 

Presupunand ca ai manca acelasi numar de calorii zilnice, caloriile arse cu ajutorul acestui obicei te-ar putea face sa slabesti pana la sapte kilograme in decursul unui an. 

loading...
Share Google+ Pinterest