Asa slabesti sapte kilograme fara sa tii deloc dieta

Daca faci sport, cu siguranta stii cat este de neplacut sa ti se faca foame exact in mijlocul antrenamentului. Cu toate acestea, se pare ca este o greseala sa nu mananci inainte de a face sport.

Un studiu publicat in "Journal of Science and Medicine in Sport" a analizat zece femei care au facut sport recreational, toate cu o greutate corporala normala. Femeile au primit o masa bogata in proteine (45% proteine), o masa saraca in proteine (15%) si nu au primit niciun fel de mancare inainte a utiliza banda de alergat.

Femeile care au mancat masa bogata in proteine cu o ora inainte de a face sport au ars mai multe calorii pe minut, comparativ cu femeile care nu au mancat nimic. In urmatoarele 24 de ore, femeile au continuat sa arda pana la 185 de calorii.

Presupunand ca ai manca acelasi numar de calorii zilnice, caloriile arse cu ajutorul acestui obicei te-ar putea face sa slabesti pana la sapte kilograme in decursul unui an. 

Corpul tau incepe sa descompuna muschii si grasimea pentru a obtine energie in timpul sportului. Acest lucru ar putea duce la pierderea masei musculare. Si mai putini muschi inseamna o ardere calorica mai mica.
 

loading...
Share Google+ Pinterest