Asta e cea mai usoara metoda prin care scapi de durerile de dinti! Stomatologii sunt uimiti!

Durerile de dinti si masele sunt cele mai grele iar radacinile deteriorate afecteaza intreaga stare a organismului. Durerea dureaza zile intregi. 

Cateodata, durerile apar in weekend sau in timpul evenimentelor speciale, asa ca nu iti este mereu la indemana sa mergi la stomatolog. 

Unele dintre cele mai comune cauze ale durerilor de dinti care apar subit sunt cariile, dintii rupti, gingivita, lipsa unor dinti, coroane puse gresit, placa, apnee sau afectiuni ale mandibulei.

Durerile de dinti sunt tratabile, asa ca nu trebuie sa te panichezi. Este indicat sa ai un remediu naturist la indemana pe care sa il folosesti. Bineinteles, acest remediu nu trebuie sa amane vizita la stomatolog, scopul lui fiind sa amelioreze durerea.

Ingrediente

Jumatate de lingurita de pudra de cuisoare
Jumatate de lingurita de ulei de cocos

Instructiuni

Eugenolul din cuisoare te scapa de durere, in timp ce uleiul de cocos are proprietati antimicrobiene si anti-inflamatorii.

Combina ingredientele si formeaza o pasta groasa. Foloseste un tampon de vata sau o pipeta pentru a aplica pe zona dureroasa. Fa asta de mai multe ori pe zi. 

loading...
Share Google+ Pinterest