Atentie mare! Alimentele astea din China contin plastic, pesticide si chimicale care cauzeaza cancer!

China este o tara importanta in lumea moderna insa, in ciuda traditiilor sale, produce multe produse de care avem nevoie in fiecare zi. 

Cu toate acestea, industria s-a aflat sub lupa in ultima perioada din cauza lipsei standardelor iar cumparatorii au inceput sa evite produsele importate din China.

Au aparut produse chinezesti foarte ieftine pe piata, pline de ingrediente toxice, vandute in Statele Unite si in intreaga lume. Iata la ce alimente trebuie sa fii atenta.

Ginseng fals - Radacina de ginseng este o planta populara medicinala si este folosita in China de mileni. Pretul sau a crescut mult de-a lungul timpului, asa ca s-a cautat o metoda de a face profit. Ginsengul a inceput sa fie fiert in zahar pentru a-i creste greutatea. Ginsengul fals contine 70% zahar si este daunator.

Oua false - Exista unele site-uri din China care produc oua false ce contint gelatina, acid alginic, clorura de calciu, apa, potasiu si culori artificiale. Cojile sunt facute din carbonat de calciu iar consumul lor duce la dementa.

Orez din plastic - Acesta este facut din cartofi si o rasina sintetica. Acesta ramane tare dupa fierbere si duce la cancer pe termen lung.

Sare industriala vanduta ca sare de masa - Este mult mai ieftina, insa nu este recomandata consumului uman. Poate duce la probleme psihice.

Carne de vita in loc de carne de porc - Porcul este mult mai ieftin in China si este vandut in restaurantele chinezesti pe post de carne de vita. 

Pamant vandut ca piper negru - In plus, piperul alb era facut din faina. 

loading...
Share Google+ Pinterest