Au vrut sa faca dragoste la trei luni dupa nasterea tripetilor si au inchiriat o camera de hotel. Ce li s-a intamplat mai departe este sfasietor

loading...

Desiree si Ryan Fortin sunt parinti de tripleti. La trei luni dupa nasterea copiilor, au inchiriat o camera de hotel pentru o noapte de dragoste. 

Iata ce li s-a intamplat in continuare celor doi soti. 

"Am simtit ca era atat de multa presiune in seara aceea. Ma simteam atat de nervoasa sa fac sex. Nu eram intr-un loc bun, mental vorbind, era apogeul depresiei mele postpartum. Corpul meu inca resimtea nasterea si ma chinuiam sa ma simti frumoasa in corpul meu nou. Imi era teama sa nu-mi dezamagesc sotul din punct de vedere sexual si sa stric aceste momente in doi de care aveam atat de multa nevoie. 

Poate pentru unele femei, sexul dupa nastere este magic si uimitor. Insa pentru mine nu a fost asa. Oare sunt singura mamica ce s-a simtit asa dupa nastere? As fi vrut sa fiu mai pregatita si sa nu mai pun atat de multa presiune pe mine.

Nu intru in detalii, insa seara s-a incheiat cu mine plangand si simtindu-ma si mai nesigura. Nu am putut sa facem sex in timpul sarcinii, pentru ca avea un risc ridicat. Trecuse ceva timp de cand nu mai facusem dragoste. Incercam sa ma simt atragatoare si imi faceam griji despre ce ar putea el sa simta in acele momente. Doar gandul ma face sa tresar din nou. 

Din fericire, am un sot iubitor care nu a vazut corpul meu asa cum l-am vazut eu dupa nastere, dezgustator si putin atractiv. A vazut mereu frumusetea din mine si a continuat sa imi spuna asta. 

In prima noapte departe de copii am realizat multe despre intimitate. Am stat intr-o cada, in baie, plangand, cu Ryan langa mine. Mi-a spus cat de mult ma iubeste, cat de frumoasa sunt. Mi-a mai spus il ingrijorau anxietatea si depresia meu si ca va fi mereu langa mine. Atunci nu mi-am dat seama ca acesta era exact tipul de intimitate de care aveam nevoie in acea noapte, aveam nevoie de o conexiune mai produnda. Compasiunea si iubirea lui Ryan era tot ce aveam nevoie. 

Sexul dupa nastere nu e uimitor, insa este ok. Poate este incredibil pentru voi, insa eu vorbesc din propria experienta. Corpul are nevoie sa se vindece. Si cred ca intimitatea este despre crearea unei apropieri fizice, emotionale si spirituale. Da, intimitatea sexuala este importanta, insa, uneori, o conexiune profunda si onesta este tot ce ai nevoie intr-o relatie", marturiseste Desiree.

loading...
Share Google+ Pinterest