Pe toata perioada sarcinii isi dadea cu smirghel pe burta sau folosea tepii de la furculita! Motivul pentru care obisnuia sa faca asta

Josie Barker in varsta de 26 de ani si-a vazut marele vis cu ochii cand a aflat ca este insarcinata cu sotul ei, Owen

Cand credea ca totul merge de minune cu sarcina sa, in a 27 a saptamana, ea a observat ca are o iritatie pe burta care o facea sa se scarpine incontinuu. Josie a fost diagnosticata cu o boala la ficat care ii dadea reactii alergice la propria sarcina. In ciuda faptului ca a incercat numeroase lotiuni, senzatia de arsura si mancarime nu disparea.

"Eram nerabdatori ca sarcina sa ajunga la termen, insa incepusem sa simt acele senzatii de mancarime peste tot, pe corp. A fost oribil, am folosit tot felul de lotiuni care sa imi potoleasca mancarimea, am folosit chiar si smirghel sau furculita. Senzatia aparea mai ales noaptea si nu puteam dormi deloc" povesteste Josie.

Femeia a adus pe lume un copil sanatos si a scapat imediat de mancarimea oribila care i-a dat batai de cap. Ea are doi copii si povesteste ca la a doua sarcina mancarimea a inceput in a 31-a saptamana.

 

 

loading...
Share Google+ Pinterest