Conform expertilor medicali, cancerul este un set complet de boli, rezultat al mai multor factor: genetica, infectii, un stil de viata nesanatos, lipsa activitatii fizice, tutunul, alcoolul, expunerea la chimicale si radiatii.
Avertizarea oncologilor! Renunta la aceste alimente care iti cresc considerabil riscul de cancer!

Din fericire, riscul de cancer poate scadea si boala poate fi prevenita daca:
- faci sport regulat
- iti mentii o greutate corporala sanatoasa
- eviti fumatul
- ai o dieta bogata in fructe si legume
Aceste alimente sunt foarte periculoase si iti cresc riscul de cancer.
Alimente rafinate si cu zaharuri artificiale - Cresc nivelul de insulina si stimuleaza cresterea celulelor de cancer.
Faina alba - Creste nivelul de zahar din sange si riscul de cancer.
Alimente afumate si murate - Contin conservanti si substante care cresc considerabil riscul de cancer.
Carne rosie si procesata - Sunca, bacon, carnati, toate contin conservanti periculosi si sare ce cresc riscul de cancer colorectal.
Ulei hidrogenat - Alege ulei de cocos sau ulei de masline in locul sau. Acesta creste riscul de cancer de san, prostata si colorectal.
Chipsuri de cartofi - Pentru ca sunt produsi la temperaturi ridicate, contin acrilamida, un carcinogen. Acesta creste riscul de cancer ovarian, de sani si digestiv.