Avertizarea oncologilor! Renunta la aceste alimente care iti cresc considerabil riscul de cancer!


Conform expertilor medicali, cancerul este un set complet de boli, rezultat al mai multor factor: genetica, infectii, un stil de viata nesanatos, lipsa activitatii fizice, tutunul, alcoolul, expunerea la chimicale si radiatii.

Din fericire, riscul de cancer poate scadea si boala poate fi prevenita daca:

- faci sport regulat
- iti mentii o greutate corporala sanatoasa
- eviti fumatul
- ai o dieta bogata in fructe si legume

Aceste alimente sunt foarte periculoase si iti cresc riscul de cancer.

Alimente rafinate si cu zaharuri artificiale - Cresc nivelul de insulina si stimuleaza cresterea celulelor de cancer. 

Faina alba - Creste nivelul de zahar din sange si riscul de cancer. 

Alimente afumate si murate - Contin conservanti si substante care cresc considerabil riscul de cancer. 

Carne rosie si procesata - Sunca, bacon, carnati, toate contin conservanti periculosi si sare ce cresc riscul de cancer colorectal.

Ulei hidrogenat - Alege ulei de cocos sau ulei de masline in locul sau. Acesta creste riscul de cancer de san, prostata si colorectal.

Chipsuri de cartofi - Pentru ca sunt produsi la temperaturi ridicate, contin acrilamida, un carcinogen. Acesta creste riscul de cancer ovarian, de sani si digestiv.

loading...
Share Google+ Pinterest