Barbatul asta a slabit 25 de kilograme dupa ce a facut o singura schimbare in viata sa

David Bader a inceput sa aiba un stil de viata vegan inca de la 20 de ani, insa problemele sale cu greutatea nu au disparut. 

"Am avut probleme cu greutatea toata viata. La facultate ajunsesem sa cantaresc 170 de kilograme. Am slabit atunci cand am devenit vegan, insa am revenit la greutate atunci cand am inceput sa imi cresc fiica si sa lucrez full time", povesteste barbatul. 

Bader spune ca sarcinile zilnice devenisera o provocare din cauza greutatii sale. Chiar si o simpla schimbare il obosea extrem de rau. Dieta nu il ajuta, asa ca frustrarile incepusera sa se inmulteasca. Apoi a facut miscarea care a schimbat totul.

Si-a cumparat un tracker de fitness care a inceput sa-i monitorizeze fiecare pas, distanta calatorita si ritmul inimii. 

La inceput, a mers 10.000 de pasi pe zi, insa greutatea a ramas la fel.  Motivat insa de faptul ca se simtea mai bine, Bader a inceput sa mearga 27.000 de pasi pe zi dupa doar trei saptamani. In acest fel, a slabit un kilogram pe saptamana. Programul lui a inclus patru ore de mers pe zi: doua ore dimineata, una la pranz si una seara. A inceput sa urce scarile, sa parcheze cat mai departe de locul in care trebuia sa ajunga.

loading...
Share Google+ Pinterest