Beneficii ale uleiului de scortisoara care iti vor schimba viata

Scortisoara este una dintre cele mai populare mirodenii care exista. Este bogata in antioxidanti si te ajuta sa slabesti.

Cu toate acestea, uleiul de scortisoara este considerat a fi "adevarata scortisoara", cu proprietati mai multe si mult mai accentuate. 

1. Are proprietati antibacteriene care amelioreaza anumite dureri si conditii fizice. Pentru tratament, dilueaza o cantitate mica de ulei in o cantitate mai mare de apa si aplica direct pe zona pentru a dezinfecta. Pentru a te proteja de carii, aplica o picatura de ulei de scortisoara in pasta ta de dinti. 

2. Imbunatateste functiile cognitive - Doar mirosul de scortisoara iti ajuta creierul. Pune doua-trei picaturi in apa si adauga in camera. 

3. Poate fi folosit ca dezinfectant - Poate elimina peste 20 de tipuri diferite de bacterii. Amesteca 100 de picaturi de ulei de scortisoara in jumatate de litru de apa si curata tot ce ai nevoie cu amestecul obtinut.

4. Iti poate curata aerul din casa - Pe langa aroma placuta, poate dezinfecta si aerul. Folosind acelasi amestec de mai sus, pulverizeaza de cateva ori prin camera, in pantofi, in dulap si chiar in geanta de sport.

loading...
Share Google+ Pinterest