Ce sa mananci ca sa fii protejata de cancer. Acestea sunt alimentele alcaline care iti apara organismul


Se stie ca alimentele acide favorizeaza aparitia unui mediu cu pH acid in corp, ceea ce poate duce la ancer. Cu cat este mai acid pH-ul corpului, cu atat vom functiona mai greu. 

Iata ce alimente alcaline trebuie sa incluzi in dieta, pentru a te asigura ca ramai sanatoasa.

Lamaia - Are proprietati electrolitice si un pH-ul de 9.0, lamaia este cel mai alcalinizant aliment, cel mai potent si cel mai bun remediu pentru raceli, tuse, arsuri, hiperaciditate. Energizeaza ficatul.

Avocado, banane coapte, fructe de padure, morcovi, telina, afina, curmale, usturoi - Aceste alimente sunt bogate in antioxidanti, cu un pH de 8.0.

Pepene galben, ardei iute Cayenne - Acest grup contine doua alimente cu pH 8.5, bogate in enzime pentru sistemul endocrin.

Lime, Mango, papaya si patrunjel - Acest grup are un pH de 8,5 si curata rinichii. Papaya este cel mai eficient laxativ care curata colonul. Patrunjelul curata intestinele si este un diuretic eficient. Lime si mango sunt bogate in vitamine.

Struguri dulci, fructul pasiunii, pere, ananas, smochine, prune si sucuri de legume - La un pH de 8.5, acest frup este bogat in antioxdanti si vitaminele A, B si C. 

Mere, piersici - Sunt alimente usor de digrat, bogate in fibre, cu un pH de 8.0. Sunt bogate in enzime care ajuta balanta hormonala normala a corpului. 

loading...
Share Google+ Pinterest