Cea mai usoara reteta de biscuiti cu unt si musli! Sunt sanatosi si deliciosi!

Achizitioneaza-ti si un borcan special pentru pastrarea biscuitilor si pregateste-i cat de des doresti!

Ingrediente

100 g unt cu continut redus de grasime
100 g zahar brun
300 g musli cu fructe (stafide, coacaze, merisoare)

Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Cuptorul se preincalzeste pentru ~15 minute la 170C.

Intr-o tigaie se pun la incalzit untul cu continut redus de grasime KOLIBA si zaharul pana se topeste zaharul. Compozitia se adauga intr-un bol peste musli si se amesteca pana ce acestia devin imbibati in mixul de unt si zahar. Se lasa la racit pentru ~5 minute.

Intr-o tava de prajituri se pune hartie de prajituri si se unge cu unt KOLIBA. Compozitia se imparte cu o lingura si se aranjeaza in tava in forme rotunde mari. Biscuitii se coc pentru ~15 minute sau pana devin aurii.

Dupa ce au fost scosi din cuptor se lasa la racit pentru ~5 minute, dupa care se scot din tava cu o spatula de plastic.

loading...
Share Google+ Pinterest