Cele mai amuzante povesti din sarcina! Nu o sa-ti vina sa crezi ca s-a intamplat asa ceva cu adevarat!

Se spune ca in sarcina creierul nu mai munceste suficient pentru a face fata tuturor sarcinilor zilnice, asa ca incepe sa omita anumite aspecte. Iata care sunt cele mai amuzante povesti, spuse chiar de viitoarele mamici.

1. "Am intrat in casa si am vrut sa verific robotul pentru mesaje. Apoi m-am oprit pentru ca nu imi aminteam unde este. Apoi am realizat ca nu mai am robot de peste 12 ani".

2. "Nu reuseam sa pornesc cuptorul cu microunde. Apasam butonul de start insa nu se intampla nimic. Cand am inceput sa plang, sotul meu a intrat in bucatarie, a inchis usa cuptorului si a apasat butonul de start. A functionat!".

3. "Faceam contabilitatea la birou si am incercat sa trec o bancnota de 20 de dolari printr-un POS. Si chiar ma gandeam de ce nu functioneaza".

4. "I-am pus sotului meu pranzul la pachet dimineata. La pranz mi-a trimis o poza cu ce putea manca: doar doua felii de paine simple".

5. "Am alimentat cu benzina si am plecat. Apoi am fost oprita de politie. Inca aveam banii in mana. Politistul m-a escortat inapoi la benzinarie sa platesc".

6. "Am incercat sa deschid usa apartamentului cu telecomanda de la masina. Apoi am format un numar de telefon la microunde".

7. "Am vrut sa-i trimit un SMS pisicii sa-i spun ca mi-e dor de ea. Am inceput sa plang cand mi-am dat seama ca nu era in lista de contacte".

8. "Mi-am intrebat sora cat costa un card cadou de 50 de dolari".

9. "Am taiat o bucata de branza, apoi am pus branza in sertarul de unde luasem cutitul si cutitul in loculbranzei in frigider. Am asezat farfuria in chiuveta si m-am asezat pe canapea, uitand complet ce am de facut".

10. "Am lasat telecomanda in congelator...de doua ori".

11. "Completam cereri de internare in spital si am uitat cati ani am. Nu imi aminteam nimic".

12. "Am mers la toaleta si am incercat sa trag apa folosind intrerupatorul de curent. Apoi m-am plans ca nu pot trage apa".

13. "Am uitat complet cuvantul "nas" su am spus: "Ai un punct pe chestia aia dintre ochi"".

14. "Nu mi-am putut aminti cuvantul "Palma". Asa ca am numit-o "bratul piciorului" timp de cateva ore".

15. "Am incercat sa gatesc oua in tigaie, insa nu se intampla nimic. Uitasem sa pornesc aragazul. Mi-am dat seama dupa 10 minute".

16. "Pana cand am nascut mi-am dat seama ca am sapte borcane de unt de arahide in bucatarie. Niciodata nu imi puteam aminti daca mai am, asa ca mai cumparam inca un borcan".

17. Am folosit sapun de maini in loc de sapun de vase in masina. Rezultatul a fost dezastruos.

18. "Intr-o zi, o prietena a venit la mine si m-a intrebat unde este fiul meu. Am cautat in toata casa, am intors totul cu fundul in sus, insa nu l-am putut gasi. Am crezut ca l-am pierdut pana cand prietena mea a mers la etaj si l-a gasit dormind in patut. Uitasem complet ca il dusesem in camera sa doarma".

loading...
Share Google+ Pinterest