Combinatii alimentare pe care sa le eviti intotdeauna! Iti distrug organismul

Exista cateva combinatii alimentare pe care ar trebui sa le eviti intotdeauna. Desi par delicioase, iti pot distruge sanatatea. 
 

1. Fructele consumate dupa masa nu sunt o idee buna. Un fruct are nevoie de mai mult timp pentru a se digera si nu trebuie sa ramana prea mult in stomac. Consumul lor dupa masa va duce la reflux acid si alte probleme digestive.

2. Macaroanele cu branza sunt delicioase, insa nu fac bine digestiei. Macaroanele sunt bogate in amidon si au un timp de digestie difert de cel al proteinelor, ceea ce va duce la fermentare. Acelasi lucru este valabil si pentru macaroanele cu carne. 

3. Omleta cu carne si branza - Evita sa pui prea multe proteine in acelasi fel de mancare. Alege un singur tip de proteine la fiecare masa.

4. Nu amesteca painea sau pastele cu suc de portocale. Continutul acid de care este nevoie pentru a digera sucul poate distruge enzimele responsabile pentru digestia amidonului.

5. Legumele si branza nu se combina niciodata - duc la balonare.

6. Nu ma manca pepene rosu si pepene galben impreuna. Aceste fructe se mananca separat, fara a fi combinate cu niciun alt fruct.

7. Banane si lapte - este combinatia care iti incetineste digestia.

8. Fructe cu iaurt si cereale - combinatia incetineste digestia si iti deterioreaza flora intestinala. 

loading...
Share Google+ Pinterest