Cum esti intr-o relatie, in functie de grupa sangvina

Exista persoane care nu-si cunosc grupa de sange, insa ar trebui sa stii ca intre grupa de sange si caracterul tau exista o relatie foarte stransa. Afla care sunt principalele trasaturi de caracter, in functie de fiecare grupa sangvina.

 

Grupa 0 este a persoanelor fidele

La prima vedere, reprezentanții grupei 0 par o fortăreață de neatins, inabordabili. Însă pe măsură ce-și cunosc interlocutorul, devin ca o carte deschisă. În plan sentimental, sunt firi directe, știu foarte bine ceea ce-și doresc și nu le plac jumătățile de măsură.

În căsnicie, femeile din grupa 0 au tendința să pună copiii înaintea soțului. Sunt persoane fidele, care pun mare preţ pe respectul în cuplu. Sunt firi vulcanice, se supără repede, însă le trece la fel de uşor. Le place, de asemenea, să-şi surprindă partenerul.

Grupa A este a timizilor

Sunt persoane transparente, care spun adevărul în față și nu se ascund. Au tendința să caute perfecțiunea și dau dovadă de meticulozitate. În dragoste, sunt timizi și rar fac primul pas.

Odată ce intră într-o relație, dăruiesc totul. Sunt firi emoţionale şi au nevoie de multă atenţie din partea partenerului de viaţă. Le este mereu teamă să nu fie respinși şi au nevoie de afecţiune.

Răbdarea și prudența sunt calitățile cel mai des întâlnite la persoanele cu grupa sangvină A, ceea ce le face un bun sprijin pentru partener.

Grupa B, sub semnul independenței

Firi complexe și independente, au o intuiție care nu prea se întâlnește la celelate grupe sangvine și le place de minune să fie în centrul atenției.

Starea lor de spirit se schimbă foarte repede, însă îi salvează întotdeauna simțul umorului. În dragoste, atrag ca un magnet, însă le este destul de greu să se implice într-o relație stabilă, căci mereu găsesc câte un cusur celuilalt.

Însă când îşi găsesc jumătatea sunt fideli, plini de umor şi au un spirit pozitiv. De asemenea, sunt firi pasionale.

Grupa AB, cea a persoanelor care fac compromisuri

Persoanele care au această grupă de sânge împrumută din trăsăturile grupelor A și B, de aceea sunt firi duale. Se adaptează ușor în orice situație și își fac repede prieteni.

În dragoste, sunt visători și caută partenerul ideal destul de mult timp. Își doresc de la jumătatea lor să le fie mai întâi prieten de suflet, apoi iubit.

Sunt dispuşi să facă destule compromisuri în numele iubirii. Sunt, totodată, înţelegători cu partenerul de viaţă.

Sursa

loading...
Share Google+ Pinterest