Cum faci cel mai aromat pandispan cu ciocolata - Reteta pentru intreaga familie

Daca iti plac deserturile de ciocolata, acest pandispan poate fi pe gustul tau. Contine ingrediente simple si ieftine si se prepara rapid. Il poti folosi ca blat de tort sau ii poti pune o glazura de crema de ciocolata.

Ingrediente: Unt 200 g, miere 150 g, zahar 150 g, scortisoara si cuisoare 8 g, oua 6, praf de copt, ciocolata 120 g, stafide 75 g, faina 230 g, migdale 60 g, vanilie.

Mod de preparare: Mierea se amesteca cu unt, zahar, 6 galbenusuri, scortisoara, cuisoare, ciocolata si vanilie. Compozitia de mai sus se amesteca cu 3 albu­suri batute spuma, apoi cu faina si praf de copt. Se pune totul intr-o tava, unsa si tapetata cu faina, se unge deasupra cu ou si se presara cu fileuri de migdale. Se da la cuptor, la foc potrivit, 35-40 de minute.

loading...
Share Google+ Pinterest