Cum sa alegi doar mancare de calitate! Sigur nu stiai aceste trucuri!

Atunci cand mergi la cumparaturi, trebuie sa fii foarte atenta la produsele alimentare pe care le achizionezi. Aceasta lista iti va usura cu siguranta viata.

Branza dura - Trebuie sa aiba o textura uniforma, fara crusta alba, gaurile din ea trebuie sa fie distribuite uniform si trebuie sa revina la forma initiala dupa ce ai presat-o usor. 

Carne - Trebuie sa fie roz, nu rosu incis sau maro. Trebuie sa revina la forma initiala si sa nu se lipeasca de maini. 

Miere - Cea naturala este transparenta si are o culoare uniforma, este dulce si are un miros specific. Daca se absoarbe rapid in piele, este naturala.

Ciocolata - Fii foarte atenta la lisa de ingrediente. Cu cat este mai scurta, cu atat este ciocolata mai buna. Aceasta trebuie sa contina cacao. 

Peste - Un peste proaspat are ochii deschisi la culoare, nu tulburi si nu iesiti din orbite. Branhiile trebuie sa fie rosii sau roz deschis. 

Paine - Painea proaspata nu trebuie sa fie niciodata tare, asa atinge-o inainte sa o cumperi.

Morcovi - Alege-i pe cei mai putini colorati, fara pete si mici.

Ardei gras - Doua sau trei sectiuni in ardei indica faptul ca este amar si are mai putine seminte. Daca are patru sectiuni, este dulce si are multe seminte.

loading...
Share Google+ Pinterest