Cum se prepara apa care ucide cancerul. O poti face la tine acasa

Conform unui studiu realizat in Japonia, acest tip de apa are puterea de a curata corpul si distruge celulele anormale de cancer.

Oamenii din Japonia au o speranta de viata mai ridicata decat ale oamenilor din alte zone ale lumii. Valoarea pH-ului din organism este o problema importanta. Atunci cand este sub 7, pH-ul este considerat acid, atunci cand are o valoare mai mare de 7, pH-ul este alcalin. 

Organele umane au pH-uri diferite pentru ca fac parte dintr-un sistem complex. Atunci cand valoarea scade sub 7, organismul nu mai functioneaza in mod normal. Alimentele procesate, dieta moderna, alegerile nesanatoase, toate fac ca in corp sa existe un mediu acid. Atunci cand acest lucru se intampla, apare oboseala, slabiciune, dureri de cap, de stomac si imunitate scazuta. Toate pot duce si la cancer.

Apa alcalina regleaza nivelul pH-ului din corp si elimina celulele canceroase, lasand celulele sanatoase intacte. Iata cum sa o prepari. 

Ingrediente

1 lingurita sare de Himalaya
2 litri apa filtrata
Un sfert de lamaie organica, feliata

Mod de preparare

Umple un vas mare cu apa, apoi adauga lamaile. La final, pune si sarea de Himalaya. Acopera cu un capac si lasa peste noapte la temperatura camerei.

Bea trei pahare de apa alcalina dimineata, inainte de micul dejun.

loading...
Share Google+ Pinterest