Cum slabesti 50 de kilograme fara efort. Secretul unei femei din Statele Unite

Leanna Reiling a reusit sa slabeasca peste 50 de kilograme dupa ce a inceput sa faca schimbari marunte in viata ei. Femeia cantarea 125 de kilograme.

Leanna manca foarte rar fructe si legume. Cina ei era formata dintr-un vas cu paste cu branza.

Atunci cand medicii i-au spus ca ar putea sa moara din cauza problemelor de sanatate, femeia a inceput sa se teama ca nu isi va vedea fiul crescand, avand in vedere ca mama sa a murit la varsta de 47 de ani din cauza complicatiilor relationate cu obezitatea. 

Leanna a inceput sa fie atenta la marimea portiilor, cantarind toate portiile. Si-a cumparat o bicicleta eliptica si a inceput sa faca sport 15 minute.

Intr-un an a scapa de 25 de kilograme. Apoi, a intrat intr-un program intensiv de slabire. A inceput sa-si faca smoothie-uri sanatoase si dressing-uri pentru salata. A inceput sa mearga mai des si apoi sa alerge. Atunci cand greutatea ei a inceput sa stationeze, si-a modificat rutina, incepand sa faca yoga si ciclism. 

Ce recomanda femeia:

Vizualizeaza ce ai de facut: "Imi fac un update la tabla mea de viziuni in fiecare luna si adauga citate motivationale si poze din reviste. Ma ajuta sa ma concentrez asupra visurilor mele".

Cunoaste-ti forma corpului: "Voi fi intotdeauna mai masiva in partea de jos. Asa ca faci mai multe genuflexiuni si extensii pentru a-mi da o forma placuta".

Citeste inainte sa mananci: "Cateodata am pofta de briose de la magazin, insa cand vad cate calorii au renunt".

loading...
Share Google+ Pinterest