Cum te poate ajuta pasta de dinti la curatenie

Pasta de dinti poate fi aliatul tau in "lupta" impotriva petelor de pe pereti si de pe covoare, dar te ajuta si sa dai luciu bijuteriilor.Curata petele de pe pereti

Daca micutii tai si-au mutat blocul de desen pe eretii din casa, pasta de dinti este salvarea ta. Curata usor cu pasta de dinti si cu o carpa peretii patati, apoi clateste cu putina apa.

Curata covoarele

Poti folosi pasta de dinti si pentru indepartarea petelor de ruj, cerneala, machiaj, ulei, cafea sau ceai de pe covoare. Pune putina pasta de dinti pe pata de pe covor, las-o sa actioneze cateva minute, apoi clateste bine cu apa si lasa-l sa se usuce.

Elimina petele de pe mobilier

Vrei sa scapi rapid de urmele lasate de pahare si sticla pe mobilierul din lemn? Curata-le usor cu o carpa si pasta de dinti. Petele vor disparea rapid, iar mobilierul tau va arata din nou ca nou.

Da stralucire bijuteriilor si robinetilor

Accesoriile din inox si bijuteruiile isi pot capata din nou stralucirea daca sunt curatate cu pasta de dinti. Pentru a obtine un luciu perfect curate-le usor, pe intreaga suprafata cu ajutorul unei carpe moi si pasta de dinti.

 

Sursa

loading...
Share Google+ Pinterest