Desi pare greu de crezut, pielea de pe carnea de pui nu este atat de daunatoare precum pare. Tot ceea ce stiai despre ea este gresit. Iata de ce.
De ce sa nu mai arunci niciodata pielea de pe carnea de pui!
Ti s-a spus ca pielea de pui creste nivelul de colesterol si tensiunea si chiar duce la dezvoltarea bolilor de inima.
Ei bine, oamenii de stiinta au descoperit ca nu trebuie sa iti mai faci grija. Cercetatorii de la Universitatea Harvard sustin ca un consum moderat de piele de pui are numeroase beneficii de sanatate.
Pielea de pui contine grasimi nesaturate de care inima ta are nevoie. Aceasta scad tensiunea si nivelul de colesterol "rau".
O bucata de carne de pui cu piele are cu 50 de calorii mai mult decat o bucata de carne de pui fara piele. In plus, are un gust mai bun, deci nu este nevoie sa adaugi sare multa pentru gust.
Pielea protejeaza puiul, astfel incat acesta nu mai absoarbe atat de mult ulei. Nu trebuie sa o consumi daca nu vrei, o poti indeparta apoi.
Retine doar ca nu trebuie sa exagerezi cu ea si sa nu o arzi daca vrei sa o mananci.