Dupa ce citesti asta, nu vei mai arunca niciodata cojile de ceapa!


Toata lumea arunca partile nefolositoare din ceapa, in special cojile, fara sa stie ca acestea pot avea utilizari nebanuite si proprietati uimitoare. 

Conform ultimelor cercetari, coaja de ceapa este o sursa excelenta de flavonoide, in special de quercitina, un antioxidant si anti-inflamator puternic.

Beneficiile cojilor de ceapa:

1. Scade colesterolul "rau" si tensiunea.
2. Lupta cu alergiile.
3. Reduce inflamatiile.
4. Sustine functiile muschilor.
5. Trateaza depresia.
6. Trateaza unele dorme de cancer.

Coaja de capa nu poate fi mancata, insa poti profita de beneficiile sale adaugand-o in supe si tocanite si indepartand-o la final. 

Daca viitoare cand prepari o supa, adauga o ceapa sau doua, cu tot cu coaja. In acest fel, vei putea extrage quercitina.

loading...
Share Google+ Pinterest