Elixirul asta miraculos te scapa de problemele cu stomacul, anemie, insomnii si hipertensiune!

Aceasta reteta de bautura naturala se face din doar patru ingrediente simple pe care probabil le ai deja in casa. Sigur nu stiai ca exista!

Probleme cu digestia, circulatie proasta, probleme cu gatul, raceli sunt doar cateva dintre conditiile medicale pe care acest elixir le poate vindeca. In plus, este recomandat pentru persoanele cu probleme de rinichi si de inima, mentine tensiunea in limite normale si te ajuta sa slabesti. Ai nevoie de miere, usturoi, otet de mere si nuci.

Daca ai probleme cu somnul, amesteca 3 linguri de otet de mere intr-un pahar si combina cu o lingura de miere. Consuma o lingurita si in 30 de minute vei adormi. Daca ai insomnie cronica, mai ia inca doua lingurite. Daca te trezesti noaptea, repeta procedura.

In caz de anemie, amesteca jumatate de kilogram de miere, jumatate de kilogram de nuca macinata si o lamaie. Amesteca bine si consuma o data la doua ore. 

Pentru hipertensiune si lipsa de fier, consuma 10 grame de nuci cu 10 grame de miere timp de 45 de zile consecutiv. Acest remediu vindeca si durerile de cap.

Daca ai astm, amesteca bine 1 kilogram de miere, sucul de la 10 lamai si sucul de la 10 catei de usturoi si mixtura sa stea o saptamana intr-un borcan inchis bine. Consuma 4 lingurite din amestec o data pe zi, timp de doua luni.

loading...
Share Google+ Pinterest