Femeia asta s-a infectat cu HIV dupa ce si-a facut manichiura la salon!

O femeie din Brazilia a fost diagnosticata cu virului HIV dupa ce a folosit echipament pentru manichiura la un salon la care mergea in mod regulat. Iata cum a fost posibil!
 

Se stie deja ca virului HIV poate fi transmis prin sange, sex sau ace folosite, insa cazul acestei femei din Brazilia care a aflat ca este seropozitiva dupa ce a folosit o unghiera intr-un salon este foarte rar. 

Femeia in varsta de 22 de ani, manichiurista de profesie, a descoperit ca are virului HIV dupa ce a incercat sa doneze sange. Conform analizelor, a contractat virusul in urma cu 11 ani. In toata aceasta perioafa, femeia a folosit o unghiera la comun cu verisoara ei seropozitiva care lucra de asemenea la salon. Cercetarile nu au reusit sa afle daca femeia s-a contaminat cu sangele verisoarei prin intermediul unghierei.

Medicii sustin insa ca aceasta intamplare este una extrem de rara. Muscatul, scuipatul, aruncarea fluidelor corporale sau folosirea la comun a jucariilor sexuale au un risc neglijabil de infectie.

Transmiterea virusului HIV prin intermediul echipamentului de manichiura este foarte rar. 

loading...
Share Google+ Pinterest