Foarte tare! A dat untul pe razatoare si l-a folosit la prajitura! Motivul te va uimi!

Cu singuranta ti s-a intamplat sa te apuci de gatit si sa-ti dai seama ca ai uitat sa scoti untul din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.

Untul are nevoie de 30-45 de minute pentru a ajunge la temperatura potrivita pe blatul de bucatarie, in timp ce untul inghetat are nevoie de cateva ore. 

Din fericire, ai la indemana cateva trucuri simple care te vor salva.

1. Da-l pe razatoare - Functioneaza si la untul rece, si la untul inghetat. Rade untul direct in vasul in care ai nevoie de el. 

2. Preseaza-l cu facaletul - Scoate untul de la frigider, pune-l intre doua foi de hartie pergamentata si preseaza usor cu un facalet pana cand acesta devine plat. 

3. Taie-l in cubulete - Apoi lasa-l la temperatura camerei pana cand se inmoaie. 

loading...
Share Google+ Pinterest