Foarte tare! Ce ti se intampla daca aplici gheata pe acest punct! Ti se transforma tot corpul!

Medicina chineza trateaza corpul uman ca pe un intreg sistem energetic care poate fi influentat prin apasari si masarea anumitor puncte de acupunctura.

Aceste metoda afecteaza fluxul energetic catre organe.

Tot medicina chineza sustina ca plasarea unui cub de gheata pe un anumit puncy al gatului iti va imbunatati starea intreaga de sanatate, iti va schimba starea de spirit si iti va energiza corpul.

Acest punct este localizat intre tendoanele gatului, la baza craniului, chiar unde se termina gatul. Acupunctura numeste acest punct Feng Fu.

Aseaza-te pe burta, pune un cub de gheata in acest punct si tine-l timp de 20 de minute. Prinde cubul cu o esarfa pentru a te asigura ca nu cade. In 30 - 40 de minute vei simti o caldura in acel loc. Aceasta metoda trebuie repetata de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Aceasta procedura va elibera endorfine in fluxul sanguin. Te vei simti mai tanara si mai puternica, vei dormi mai bine, vei avea o digestie mai buna si nu vei mai experimenta durerile de cap. Va trata astmul, obezitatea, problemele digestive, problemele cu transmitere sexuale, probleme respiratorii si de inima, tensiunea mare, celulita, stresul, oboseala cronica si depresia.

loading...
Share Google+ Pinterest