Foarte tare! Uite ce ti se intampla daca mananci miere cu scortisoara in fiecare zi!

Mierea si scortisoara au fost folosite impreuna de secole. Aceste produse sunt extrem de populare in medicina traditionala. Iata ce beneficii uriase au pentru sanatate.

Previn imbatranirea - Mierea contine fenoli, enzime, flavonoide si acizi organici, toti antioxidanti puternici. Scortisoara contine polifenoli care previn imbatranirea.

Imbunatatesc functia inimii - Mierea creste volumul de sange care ajunge la inima si contine antioxidanti care previn formarea cheagurilor de sange. Scortisoara reduce colesterolul "rau" si creste nivelul de colesterol "bun". 

Lupta cu infectiile bacteriene - Mierea este un antibiotic natural care distruge bacteriile. Scortisoara are proprietati antibacterienel anti-inflamatorii si antifungice.

Te ajuta sa slabesti - Scad greutatea mai repede daca sunt folosite impreuna cu o dieta sanatoasa si sport. Inlocuieste zaharul si dulciurile cu miere. Bea un pahar de apa cu o lingurita de miere si jumatate de lingurita de scortisoara cu 30 de minute inainte de micul dejun si cu 30 de minute inainte de somn.

Scad nivelul de zahar din sange - Este dovedit ca mierea reduce nivelul de zahar din sange. In combinatie cu scortisoara, previne diabetul.

loading...
Share Google+ Pinterest