Foarte tare! Uite ce ti se intampla in corp atunci cand bei ceai de patrunjel cu lamaie si miere!

Patrunjelul este un ingredient important in bucatarie si toata lumea il foloseste la mancare. Insa putina lumea stie ca are proprietati benefice pentru intregul organism.
 

Este recomandat sa consumi patrunjelul sub forma de ceai pentru a obtine urmatoarele beneficii:

Previne tumorile - Contine o componenta naturala care reduce viteza de crestere a tumorilor in plamani si stomac. 

Trateaza problemele nervoase - Acestea sunt cauzate in special de neurotoxicitate, ceea ce duce la deteriorarea sistemului nervos periferic si creierului. Unele toxine sunt atat de daunatoare, incat pot ucide nervii. Ceaiul de patrunjel imbunatateste simptomele cauzate de neurotoxicitate.

Reduce inflamatiile - Consumul regulat de patrunjel lupta cu artrita, guta si osteoartrita. Patrunjelul contine cantitati mari de vitamina C care reduce nivelul de proteina reactiva C in corp.

Cum prepari ceaiul de patrunjel

Ingrediente

4-5 fire de patrunjel
3 cani de apa
Jumatate de lamaie
O lingurita miere

Mod de preparare

Fierbe apa. Pune lamaia si patrunjelul intr-un vas mare si adauga deasupra apa clocotita. Lasa la infuzat timp de cinci minute. La final, indeparteaza lamaia si patrunjelul si adauga mierea.

loading...
Share Google+ Pinterest