Foloseste elixirul asta o data la cinci ani si scapa de problemele de sanatate. Reteta din Rusia

In anul 1972, o reteta incredibila a fost descoperita in camerele vechi ale unei manastiri din Tibet. Reteta are 500 de ani vechime.

Aceasta reteta vindeca foarte multe boli, insa este nevoie de atentie pentru ca este foarte puternica. Trebuie folosita o data la cinci ani. 

Usturoiul este ingredientul principal al acestui remediu natural. Alicina are proprietati antibacteriene puternice si lupte cu virusii si infectiile cu ciuperi si paraziti.

Se crede ca acest remediu vindeca ateroscleroza, artrita, imponenta, bolile de plamani, sinuzita, hipertensiunea, reumatismu, gastrita, hemoroizii, te ajuta sa slabesti si te scapa de problemele cu vederea si auzul.

Ai nevoie de 350g de usturoi si 200ml de alcool sau rom 95%. 

Separa si curata cateii de usturoi si pune-i in alcool. Transfera mixul intr-o sticla. Dupa 10 Zile, strecoara si pune inapoi in sticla. Pastreaza la frigider timp de 2 zile.

Acest remediu nu se foloseste mai mult de 12 zile. Adauga cateva picturi intr-un pahar cu apa si se bea inainte de mese. Ia o picatura inainte de micul dejun, doua inainte de pranz si trei inainte de cina.

loading...
Share Google+ Pinterest