Fructul care previne peste 10 tipuri de cancer. Face minuni si pentru bolnavi

Exista un produs natural care poate opri dezvoltarea celulelor canceroase din 12 tipuri diferite de tumori. Este foarte eficient si efectele sale sunt dovedite.

Graviola contine canitati uriase de vitamina C. Are gust de citrice, cu arome usoare de banane si capsuni. Poate fi consumat crud sau gatit sau poate fi folosit pentru a prepara bauturi. Graviola este folosit pentru a trata contaminari cu bacterii, paraziti, ciuperci si herpes.

Conform mai multor studii, acest fruct este foarte eficient in stoparea cresterii celulelor de cancer de colon, sani, ovarian, de plamani, de ficat, cervical, pancreactic si limfom. 

Ca referire la cancerul pancreatic, graviola inhiba cresterea tumorilor si altereaza metabolismul celulelor de cancer, sustine un patolog de la Universitatea din Nebraska.

Cercetarile din laborator au stabilit ca graviola este de 10.000 de ori mai puternic pentru uciderea celulelor canceroase de colon decat Adriamycinul, un medicament folosit la chimioterapie. Spre deosebire de tratamentul conventional, graviola ucide cancerul fara a ucide celulele sanatoase.

Graviola este eficient si in cazurile de cancer cervical si de cancer la san. 

loading...
Share Google+ Pinterest