Imaginea care iti va frange inima! Femeia asta s-a casatorit cu iubirea vietii ei cu cateva zile inainte sa moara!

O femeie si-a indeplinit cea mai mare dorinta a vietii cu doar cateva zile inainte sa moara in urma unui diagnostic cumplic.
 

Ronda Bivens se lupta cu cancerul terminal, insa si-a dorit sa se casatoreasca din tot sufletul cu iubirea vietii ei inainte sa moara, Matt Mager. 

"Si-a dorit o nunta frumoasa, asa ca am vrut sa ii ofer asta", a spus Matt.

Femeia se afla intr-un centrul de ingrijire paliativa, asa ca toti prietenii sai au contribuit la organizarea nuntii cu Matt, tatal celor doi copii ai sai. 

Nunta a avut loc joi, in ziua in care Ronda a implinit 28 de ani, dupa un an in care s-a luptat cu chimioterapie, radiatia si amputarea unui picior. 

Dupa ce a descoperit un nodul in urma cu un an, Ronda a scris pe Facebook: "Niciodata nu m-as fi gandit ca am cancer. Asa ca va rog, daca gasiti un nodul de orice fel, mergeti la doctor. Mergeti la multi doctori pentru a doua opinie. Poate ca daca as fi facut asta, lucrurile au fost diferite." 

La ultimul consult, medicii i-au spus insa lui Matt ca sotia lui mai are cateva zile de trait: "A vrut sa mergem acasa, asa ca suntem acasa. O tin de mana in fiecare zi si incerc sa ma concentrez pe timpul pe care il mai avem. Primeste morfina pentru durere, asa ca doarme mult, dar cand se trezeste este inca o luptatoare. Are cei mai frumosi ochi. S-a trezit aseara si era foarte entuziasmata de nunta. Am vorbit aproape o ora. A vrut sa vada fotografiile. Ne-am uitat la ele, am ras, am plans si ne-am tinut in brate".

loading...
Share Google+ Pinterest