Incredibil! De ce ar trebui sa mananci pizza la micul dejun

Chiar daca pare greu de crezut, un medic nutritionist recomanda consumul de pizza la micul dejun, in locul clasicelor cereale. 

O portie normala de cereale are 50 de grame si contine aproximativ patru linguri de zahar. O cantitate atat de mare de zahar consumata dimineata poate duce la o crestere rapida a insulinei in sange. Iti ofera energie pe loc, insa atunci cand efectul dispare, te vei simti obosita si vei deveni letargica. 

Laptele, iaurtul si fructele proaspete adaugate in cereale nu sunt tocmai sanatoase in aceasta combinatie, pentru ca iti incetinesc digestia, provocand balonare, crampe si flatulenta. 

Chelsey Amer, nutritionist renumit, sustine ca este mai sanatos sa mananci o felie de pizza dimineata, decat o portie de cereale.

Pizza contine proteine, grasimi si carbohidrati, ceea ce formeaza un mic dejun echilibrat. Trebuie sa-ti amintesti insa sa consumi doar o felie.

In plus, la micul dejun mai poti consuma omleta, branza cottage sau carne slaba. 

loading...
Share Google+ Pinterest