Marturii din infern. O asistenta de la terapie intensiva spune prin ce trece in fiecare zi in lupta cu COVID-19

D'neil Schmall este asistenta la terapie intensiva intr-un spital din New York si a decis sa spuna cum arata infernul in fiecare zi in care lupta cu COVID-19.


"Astazi a fost o zi teribila. Simt ca se intampla atat de multe. Ma simt coplesita. Sunt obosita. Intru in salon si pacientul e mort. Intru si gasesc un cadavru acolo. Apoi trebuie sa sun familia si sa ii dau vestea. Ma simt atat de trista pentru colegii mei care si-au pierdut vietile avand grija de alte persoane. Imi pare atat de rau pentru pacientii a caror viata atarna de un fir de par. Doar pentru ca lucram aici, nu inseamna ca suntem imune la asta. Am plans in taxi in drum spre casa.", isi incepe D'neil povestea.

"Lumea nu intelege cat de stresanta e meseria asta. Nu as schimba-o pentru nimic in lume, insa este atat de stresanta. As vrea ca oamenii sa inteleaga ca toata lumea incearca sa faca tot ce poate in spitale. Suntem stresati, asa cum sunt toti ceilalti. Cred ca toata lumea uita ca si noi suntem oameni. Avem emotii. Aceleasi lucruri care te afecteaza pe tine, ma afecteaza si pe mine, doar ca eu nu iti pot arata asta pe loc. Mi-ar placea sa avem mai multa compasiune unii pentru altii.", continua asistenta.

loading...
Share Google+ Pinterest