Medicii sunt socati! Aceasta combinatie de doua ingrediente vindeca zeci de boli!

Aceasta combinatie de ingrediente este unul dintre cele mai potente remedii naturale care exista. A fost folosit in medicina Yunani si Ayurveda secole de-a randul. 

Combinatia de miere si scortisoara este complet naturala si nu are efecte secundare. Poate fi folosita chiar si de diabetici in cantitati moderate. Iata ce beneficii uriase are.

Artrita - Adauga o linguria de miere si un praf de scortisoara intr-un pahar de apa calda pentru a trata durerea cronica. Bea inainte de micul dejun si cina.

Indigestie - Consuma acest amestec inainte de mese pentru a ajuta digestia si pentru a preveni mancatul excesiv.

Oboseala - Acest amestec ofera energie. Pune jumatate de lingura de miere in apa calda si un praf de scortisoara si bea zilnic.

Reduce colesterolul - Pentru a reduce nivelul de colesterol cu 10% in doua ore, amesteca doua linguri de miere si trei lingurite de scortisoara intr-o cana si bea de-a lungul zilei.

Stimuleaza imunitatea - Consumul regulat al acestui remediu lupta cu bacteriile si intareste celulele albe de sange.

Ajuta stomacul - Calmeaza durerile de stomac si previne ulcerul.

Raceli - Pentru a trata raceala, amesteca o lingura de miere, un sfert de lingurita de apa calda si o cana de apa calda. Bea timp de trei zile.

Probleme cu inima - Prepara o pasta din aceste ingrediente si consuma in loc de gem, la micul dejun, pe o felie de paine.

Pierderea parului - Amesteca o lingurita de scortisoara, o lingura de miere si ulei de masline si aplica pe scalp inainte de baie. Lasa sa actioneze 15 minute, apoi clateste. 

Infectii urinare - Bea un pahar de apa calda cu doua linguri de scortisoara si o lingurita de miere.

Dureri de dinti - Aplica un amestec de o lingurita de scortisoara si cinci lingurite de miere direct pe dintele dureros, de trei ori pe zi.

Respiratie urat mirositoare - Fa gargara cu aceasta mixtura in apa calda dimineaza.

Gaze - Acest amestec reduce gazele. 

Auz - Consuma acest amestec dimineata pentru a-ti reface auzul.

Longevitate - Se crede ca acest ceai creste longevitatea. Amesteca o lingura de scortisoara, patru linguri de miere si trei cani de apa. Bea jumatate de cana de ceai de mai multe ori pe zi.

Cosuri - Amesteca 3 linguri de miere si o lingurita de scortisoara si aplica direct pe cosuri. Lasa sa actioneze pana dimineata. Spala cu apa calda. Repeta timp de doua saptamani.

loading...
Share Google+ Pinterest