Nu le mai considera defecte! Ce "imperfectiuni" ale tale ii atrag pe barbati

De cele mai multe ori, un barbat va fi atras de micile imperfectiuni ale corpului tau. Motivul este simplu: esti mai atractiva daca te deosebesti de ce este in trend.

 

Nasul mare. O femeie cu nasul un pic mai mare decat cele de la TV are un profil mandru, bine definit, care-i ofera barbatului incredere in partenera sa.

Formele pronuntate. Daca est mai plinuta fii sigura ca barbatii intorc capul dupa tine. Instinctiv, orice barbat cauta o femeie cu solduri late si sani mari pentru a-i putea face si intretine copii sanatosi. Plus ca voi, femeile cu curbe pronuntate, sunteti cat se poate de pasionale in pat.

Aspectul “murdar”. Nu ne referim la aspectul de femeie usoara, ci la aspectul neingrijit per total. Evident, trebuie sa ai unghiile perfecte si sa fii cat se poate de curata si proaspata, insa un tricou aruncat aiurea pe tine ii va da dovada ca esti flexibila si te va vrea aproape.

Sanii mici. Sa nu cumva sa va lasati duse de nas de faptul ca barbatii vor sani mari. Nu! Barbatii in marea lor majoritate vor sani jucausi, nu greoi. Deci pentru relatii fierbinti vei fi foarte avantajata daca sanii tai sunt mai… obraznici.

Deci, cand un barbat iubeste o femeie, cu siguranta a vazut-o inainte de a se indragosti de ea si daca a ales sa continue relatia cu ea inseamna ca o vrea asa cum este.

loading...
Share Google+ Pinterest