Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies.

Nu mai reincalzi niciodata aceste alimente! Iti pot otravi toata familia!

Trebuie sa fii foarte atenta atunci cand iti ramane mancare dupa pranz, mai ales daca vrei sa o consumi si a doua oara. Unele alimente nu trebuie reincalzite deloc. Iti pot cauza probleme grave de sanatate.

1. Ciupercile - Trebuie sa le consumi pe loc sau reci, a doua zi. Cand le reincalzesti, pot provoca probleme digestive si de inima.

2. Oua - Reincalzirea oualelor prajite si fierbe poate avea efecte fatale pentru organism.

3. Cartofi - Beneficiile lor se pierd atunci cand ii reincalzesti.

4. Pui - Poate cauza probleme digestive grave atunci cand il reincalzesti din cauza ca proteinele sufera schimbari majore.

5. Spanac - Atunci cand este reincalzit, nitratii se transforma in nitriti, ceea ce transforma spanacul intr-o planta care poate cauza cancer.

6. Telina - Contine de asemenea nitrati care se transforma in niriti la reincalzire. 

7. Sfecla - Nitratii continuti se transforma in nitriti atunci cand este incalzita a doua oara.

loading...
Share Google+ Pinterest