Parul corporal iti spune ce probleme de sanatate ai. Fii foarte atenta!

Fiecare femeie isi doreste sa scape de parul nedorit de pe corp si fiecare femeie vrea ca podoaba capilara sa ii stea impecabil de fiecare data.

Dar ce se intampla atunci cand parul nostru corporal se modifica fara permisiunea noastra? Este foarte important sa mergem la medic pentru ca parul - prezenta lui, pierderea lui sau inesirea lui - incearca sa ne spuna ceva.

Ai putea avea o boala autoimuna - Este rar, dar sistemul imunitar ar putea sa actioneze asupra foliculilor de par. Rezultatul poate fi pierderea unor portiuni de par de pe scalp sau a unor portiuni regulate. 

Ai putea avea o problema cu ovarele - O cauza comuna a cresterii necontrolate a parului este ovarul polichistic.

Ai problema hormonala - O crestere necontrolata a parului sau o cadere subita poate indica o problema hormonala, un dezechilibru al hormonilor masculini. 

Ai putea avea o tumora - Daca parul incepe sa-ti creasca brusc si in zone ciudade ale corpului, intr-o perioada de sase luni, inseamna ca o tumora elibereaza hormoni masculini si schimba profilul hormonal al corpului. 

Ai putea avea deficienta de fier sau o tiroida inactiva - Daca pierzi parul din mai multe zone ale parului ai putea avea o deficienta de fier. La fel se intampla si in cazul unei tiroide care nu mai este activa suficient.

loading...
Share Google+ Pinterest