Plangi des? Uite ce spune asta despre tine. Sigur nu stiai ca poate insemna ceva

Plansul este reactia normala a corpului la situatii diferite. Cei mai puternici si mai influenti oameni ai lumii au plans, inclusiv Abraham Lincoln, George Washington si Barack Obama.

Psihologii sustin ca, in ciuda credintei populare, plansul este un semn de putere mentala.

1. Plansul indica faptul ca stii sa iti controlezi stresul inainte sa te distruga - Plansul te scapa de stresul acumulat care iti distruge sanatatea.

2. Plansul indica o lipsa de interes fata de asteptarile sociale - Societatea stimgatizeaza persoanele care plang. Femeile sunt considerate "nebune", in timp ce barbatii sunt considerai slabi. Cu toate acestea, plansul indica faptul ca unei persoane nu ii este teama sa isi infunte emotiile puternice, in ciuda credintelor societatii.

3. Plansul arata ca nu iti este teama de emotii - Plansul este modul in care poti face fata furiei, frustrarilor, tristetii si dezamagirii. Ai nevoie de curaj si putere ca sa te eliberezi de aceste sentimente.

4. Plansul te face lider - In cele mai multe cazuri, plansul elibereaza persoanele din jur. Vor intelege ca este ok sa-ti arati emotiile si nu se vor teme ca le vei judeca. Acest lucru te pune intr-o pozitie superioara.

loading...
Share Google+ Pinterest