Priveste-ti bine sprancenele. Uite ce spune forma lor despre caracterul tau

Ochii sunt ferestrele sufletului iar sprancenele sunt...tocul. Insa pot spune o multime de lucruri despre caracter. Iata ce spun despre tine.

Sprancene obisnuite - Esti loiala valorilor traditionale si ai integritate de caracter. Nu iti place sa dramatizezi. 

Sprancene lungi - Poti depasi orice stres si esti foarte sociabila. Ai o multime de interese si rezolvi problemele rapid.

Sprancene scurte - Esti atenta la detalii si nu iti place sa iesi din zona ta de confort. Cu toate acestea, iti place sa accepti provocarile.

Sprancene groase - Ai incredere in puterea ta. Reactionezi bine la conflicte si nu poti fi oprita atunci cand iti pui un obiectiv.

Sprancene subtiri - Nu iti place sa intri in conflicte, iti place sa ii asculti pe cei din jur si esti un suflet bun.

Sprancene arcuite inalt - Esti o persoana sensibila si selectiva in comunicare. Pari aroganta la inceput, insa nu poti sa te deschizi tuturor. Esti perfectionista.

Sprancene arcuite jos - Esti o persoana de incredere si poti construi relatii de lunga durata.

Sprancene triunghiulare - Ai o personalitate dinamica si analizezi rapid situatiile. Nu se plictiseste nimeni in compania ta. Esti un lider natural.

Sprancene rotunde - Sunt un semn de bunatate si atentie.

Sprancene aproape drepte - Gandesti rational si nu iti este frica sa abordezi subiectele si situatiile pe care altii le evita.

Sprancene putin vizibile - Sunt un semn de nesiguranta si timiditate. Nu esti agresiva si iti place sa ai realizari proprii.

loading...
Share Google+ Pinterest