Sase semne care iti spun ca trebuie sa te opresti din slabit!

loading...

Ai mers la sala in fiecare zi si ai mancat sanatos luni intregi, insa nu ai reusit sa ajungi la greutatea pe care ti-o doreai.

Insa, fara sa stii, probabil ca organismul tau a stabilit deja care este greutatea ideala. Iata care sunt semnele care iti spun ca trebuie sa te opresti din slabit.

Metabolismul tau a atins punctul maxim - Atunci cand ti-ai intarit musculatura si ai greutatea corporala corecta, metabolismul isi atinge maximul. Pentru a-ti mentine greutatea, continua sa faci exercitii de fitness.

Acul cantarului nu se mai misca - Atunci cand ai atins greutatea normala, cantarul nu mai variaza. Continua insa sa faci miscare pentru a te mentine.

Nu mai ai probleme relationate cu greutatea in plus - Daca nu mai ai dureri articulare si probleme de mobilitate, cel mai probabil trebuie sa te opresti din slabire.

Esti foarte aproape de scopul tau - Daca iti doreai sa ajungi la 51 de kilograme si tocmai ai ajuns la 54 de kilograme, inseamna ca esti acolo.

Ai mai multa energie ca niciodata - Inseamna ca organismul tau s-a intarit si are greutatea de care are nevoie.

Te simti increzatoare in pielea ta - Daca iti place cum arati in haine mulate, inseamna ca ai reusit sa-ti atingi scopul.

loading...
Share Google+ Pinterest