Scrisoarea unei femei pentru sotul sau plecat in misiune! Te va emotiona pana la lacrimi!

Miranda Rae Murphy a primit teribila veste ca sotul sau urmeaza sa plece intr-o misiune, departe de ea si departe de casa. De aceea, a decis sa ii scrie un mesaj de dragoste.
 


"Atunci cand afli ca sotul tau pleaca departe, lumea ta se schimba complet. Barbatul cu care iti imparti viata pleaca si nu exista nicio garantie ca va veni acasa. Zilele zboara...imbratisarile, saruturile si oftatul...zilele se incheie incercand sa nu plangi prea tare ca sa-l faci sa nu se simta prost...momentul in care iti pui capul pe pieptul lui pentru a retine sunetul bataii inimii sale, felul in care te tine in brate. Vreau sa stii ca imi va fi extrem de dor de tine. Am incercat sa fiu tare, pastrand in minte ca in fiecare dimineata incepe o alta zi in care nu vei fi aici. Asa ca, in timp ce mi-am dorit sa iti spun toate lucrurile pe care le iubesc la tine, asa vrea sa-ti spun ca m-am intrebat ce voi face fara tine.

Iata raspunsul meu:

Voi continua sa construiesc casa noastra si sa o fac ceea ce ne-am dorit sa fie. Un loc al iubirii, caldurii, respectului, confortului si bucuriei (si probabil voi redecora toate camerele). Il voi iubi pe baiatul nostru indeajuns de mult pentru amandoi. Voi aprecia si mai mult sacrificiile pe care le faci pentru altii. Voi ramane sanatoasa. Voi face lucrurile care ma fac fericita. Voi avea grija de mine. Voi fi puternica. Si voi onora ceea ce ti-am promis in noaptea in care am devenit sot si sotie, cand ti-am pus inelul pe deget, ca simbol al iubirii si sinceritatii mele, ca un reminder constant ca te-am ales pe tine, peste toti altii. Sa fii acela cu care sa-mi impart viata. Te iubesc, Brannon Murphy", a scris femeia.

loading...
Share Google+ Pinterest